Nyheder

spining ribe pava center4 timers spinningsevent til fordel for LYKKELIGA OG VOKSENVENNER RIBE

Du kan bestille 1 time eller flere helt frem til lørdag den 3. marts.

 

FANG FAMILIE, NABOER OG VENNERNE TIL ET PAR HYGGELIGE TIMER.

OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL LYKKELIGA OG VOKSENVENNER RIBE.

Tilmelding og eventinformationer på  TILMELDING TIL SPINNINGSEVENT

 

"Ribe HK Lykkeliga håndbold er et hold, hvor børn mellem 6 og 16 år med et udviklingshandicap kan være med, uanset diagnose, kromosom, evner osv. Et liv med udviklingshandicap er ofte fyldt med begrænsninger. Vi vil bringe mere lykke og flere positive oplevelser ind i livet for disse børn og deres familier med sport, bevægelse og sociale fællesskaber. Med lykkeliga håndbold fokuseres der på alt det, som de udviklingshæmmede børnene godt kan!"

Facebook om Ribe HK Lykkeliga håndbold

Se videoen om Lykkeligaen i OnsdagsSporten

Lykkeligaen

 

VOKSENVENNER RIBE

"Til Oktober er det 24 år siden jeg startede Børns voksenvenner. Der er rigtig mange børn der har fået en voksenven, mange har fået en god støtte gennem barndom og ungdom.

Vi har unge mennesker der har været med i 21 år, der stadig er sammen som venner, som stadig har lyst til at være sammen med os, som har lyst at være sammen med de 12-14 årige, som giver dem en ekstra oplevelse på vore ture. Det er guld værd for store og små og er rørende at høre dem snakke sammen i bussen.

Vi har altid 2 heldags ture hver år. Her har vi været i Danfoss Universe El museet, ved Tange sø, Givskud, Egeskov og meget mere.

De børn der gerne vil have en voksenven er børn der ikke har så meget voksenkontakt. Det kan være skilsmisse, sygdom i familien, det kan være børn som har det svært i skolen. Det er dejligt at have en voksen, der er ens hel eget, en der har tid til at være der. På vore ture er der 40-45 personer, som får en oplevelse som forældre ikke har mulighed for."

Se mere om Voksenvenner Ribe

 

DER ER OGSÅ MULIGHED FOR AT STØTTE EVENTET UDEN AT SPINNE.

Giv din støtte

 

Dato og tid: Lørdag d. 3. marts 2018​ kl. 13:00 til 17:00 ​

Tilmeldingsfrist: Lørdag d. 3. marts 2018​ kl. 15:00

Sted: Ribe Fritidscenter, Sportsvej, 6760 Ribe

Arrangør: Ribe Pava Center

Kontakt: +45 21 76 44 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.