Nyheder

På 5. etape fredag den 11. august mellem kl. 10:00 og 11:00 kommer Danmark Rundt 2017, Team Bodenhoff til Ribe Pava Center.


Ribe Pava Center børnecancerfondenFeltet får friske forsyninger fra Pompei når de gør holdt på strækningen Esbjerg - Tinglev.


Ribe Pava Center støtter med 200,- kr. for hver undervognsbehandling i de kommende 14 dage. Jeg støtter med glæde og håber at sprøjte mange biler, så de ramte får den hjælp de har brug for.

 

Alle kan cykle med eller hjælpe. Du kan støtte direkte på Børnecancerfonden, Danmark Rundt 2017 på MobilePay 21 78 30 33

Ribe Pava Center Danmark Rundt 2017

 

Sådan startede det..!
Det hele startede som en tanke og med ønsket om at hjælpe og støtte op omkring kræftsyge børn i Danmark. Tanken kom fra Claus Bodenhoff, efter en tur med Team Rynkeby til Paris i sommeren 2014.
Undervejs tænkte Claus, at det gav mere mening for ham at cykle rundt i Danmark, hvor de kræftsyge børn bor. Og fra tanke til handling, cyklede Claus alene turen på ca. 1.300 km. rundt i det smukke danske landskab, godt bakket op af rigtig mange mennesker på hans vej.  På turen rundt koblede der sig flere personer op på de enkelte etaper. Det var bekræftende for starten på Danmark Rundt Team Bodenhoff.
Den store opbakning, som tilsmiler hele teamet rundt om i Danmark, kan være livsgivende for turen som køres i perioden den 7. – 15. august 2017 med start og slut i Halsnæs Kommune.
Hver en indsamlet krone går til de kræftsyge børn og deres familier. Vi fokuserer på ’aha-oplevelser’, unge aftener, psykolog- og social hjælp og fælles rejser med andre syge børn og deres familier. Der kan også blive tale om en iPad/pc.  i hjemmet, hvis man dér er isoleret fra venner og skolekammerater. Alt sker i tæt samarbejde med Børnecancerfonden.

 

Læs mere om projektet Danmark Rundt 2017 på: https://www.facebook.com/dr2017teambodenhoff/?fref=ts

 

Børnecancerfonden på: https://boernecancerfonden.dk/