Bilpleje
Ring til os
https://www.pavaribe.dk/images/fader-forside/bil-rengring-f2.png

Lakreparationer - få det fixet før der går hul

Fælgerens

pava faelgrens

Bremsestøv, skidt og snavs sætter sig på alle typer fælge. Det bør jævnligt fjernes, så det ikke sætter sig permanent.


Sæderens

saede foer

Der kan ske uheld med kaffe, sodavand osv. så sæderne bliver skjoldet og snavsede. Få bilsæderne rengjort hos Ribe Pava Center. saede efter

Kontakt Steen Brogaard


Vinylpolering

pava vinylpolering

Der er meget vinyl i din bil som desværre bliver både trist og mat at se på. Med en vinylpolering får DIN bil en helt andet udtryk, ja den bliver næsten som ny.


Ribe Pava Center

steen paa haender

Vinduespolering

pava vinduspolering

Med en vinduespolering af Ribe Pava Center kommer du til at "se godt ud".

Insekter, voks fra bilvaskehaller og alm. snavs begrænser dit udsyn under kørsel, specielt under nat/aften kørsel kan det volde problemer.


Bil polering

pava koelerhjelm polering

Bevar bilens glans med en professionel polering, som også holder efter en maskinvask. Det er måske en af de bedste investeringer du kan gøre for din bil. Når den skal skiftes, vil du få større mulighed for at få en pæn brugtvogns pris, med en plejet lak.


Erhvervskunder

erhvervskunder hos ribe pava center

Bevar værdien på dine firmabiler med jævnlige vedligeholdelse. Firmabiler får ofte tilbagelagt mange km. Lakken bliver derfor udsat for meget skidt og snavs. Bilens kabine bliver snavset og oparbejder både lugt og bakterier.

Det giver derfor god mening at få en professionel vedligeholdelse, både af lakken og kabinen.

Kontakt Ribe Pava Center for tilbud om jævnlig vedligeholdelse, det kan måske passes ind sammen med din bils undervognsbehandling.

Privatkunder

rengoering hundehaar

Bilen udgør en stor værdig i familiebudget og ikke mindst når den skal skiftes ud.

Med en professionel gennemgang af både lak og kabine kan være med til at bevare bilens værdig og samtidig give dig og din familie en behagelig køreoplevelse.

Hundehår, madrester og små snavsede finger kan være grobund for bakterier, med dårlig lugt og indeklima til følge. Ofte kan en klud med alm. rengøring ikke klare opgaven. Hos Ribe Pava Center fjerner og renser vi kabinen med professionel udstyr og hjælpemidler. Bestil en rengøring af DIN bil, kontakt Steen Brogaard indehaver af Ribe Pava Center.